Utbränd snart?!? :S, Onsdag, 25.3

Var finner man styrkan när allt stöd man han är som bortblåst? När all ork och motivation plötsligt bara har försvunnit sådär, pang, borta!

Jag är trött varje dag, riktigt trött, det är tungt att stiga upp ur sängen. På kvällarna när jag ska sova är jag för uppstressad tror jag, så jag finner ingen ro, och så lyckas jag heller inte få tillräckligt mörkt i rummet heller. Så jag får inte så mkt sömn, mycket beror väl på att jag går och lägger mig för sent också, men vad gör man när man försöker hinna med allt?!?

Bor man som jag, i en lägenhet, dock liten så måste man själv diska, städa, laga mat och hålla ordning, och detta tar mycket tid! Förutom det försöker jag hålla igång så mkt det går, har 2 träningar i veckan och det ska mycket till för att hålla mig borta därifrån. Har försökt flera gånger att intala mig själv att jag måste vara hemma och plugga, men ivern och viljan att bli bättre, ja den är stark.

Jag går ju också iskola, många dagar från 8 till halv 4. När jag kommer hem är jag utpumpad och skulle inte vilja göra annat än sova. Men det går ju inte, oftast blir det något att äta, en stund vid datorn, middag, träning, läxorläxor sängen.

Spelade säsongens sista match idag, vi inledde riktigt bra! Vi gjorde matchens första mål! :D Jenny gjorde det och hon gjorde det snyggt! Jag hade då bara varit inne på plan nån minut, vi kom in till frislag, jag passa elin, bollen kom ner på vår planhalva, och sen passa jag den upp, Jenny fick tag på den och den landa i mål! Haha vet inte exakt om det gick till så men på ett ungefär :) Det var så kul att jag o Elin bara satt och skratta på bänken direkt efter. Men det blev en tung match, Vi var 4 på backen, Linda led och hade ont, Elin hade ont, jag, som fortfarande har förkylning i kroppen --> dålig ork. Och så jenna till.,

Överlag spela vi bra resten av matchen men resultatet åkte upp till 1-9. Iaf inte tvåsiffrigt. Jo, vi spelade mot serieledarna.!
Nåja, nog om det. Har biologiinlämningsuppgifter att göra, men hittar inte svaren :S Har även bokrapport som ska va inne imorrn innan kl 4 , biologin innan 00.00. Hade velat få den avklarad ihelgen men det blev ju såklart inte av :(. Meen, hade jäkligt kul ihelgen med innebandybrudarna! inte fråga om det, men jag hade behövt en sov och plugg helg, definitivt.

Som om jag inte var nog slutkörd så väntar provperioden runt hörnet, dvs den börjar på måndag! Har prov mån, tis, tors och fre. Jo och ihelgen ska jag till Åbo., vill gärna men det passar inte särskilt bra :/ Måste plugga ordentligt på båten dit!!
Missar än en gång fiolen också, den har jag knappt tid med i mitt stressade liv :S Håller nog på att bli utbränd tror jag, har en bekant som varit det och som är påväg igen, tror hon. Och av vad det skriver tolkar jag det som att jag också är nära där,... tjejen jag pratar om heter Zaida, http://zaida.devote.se/

jag behöver ett långt lov innehållande mycket sömn och bara tid för sånt som är kul (:

Påsken kommer iaf snart, och då kommer Casperpasper hit! :D Underbart att se honom igen! :) Funderar på att köpa en liten påskhare lr nått, det är ju trots allt lillkillens första påsk! hihi :)

Nu är dock klockan slagen för sängen, imorgon väntar en ny tung tröttnade dag. Nån som har tips på hur jag ska ta mig ur detta elände är mycket välkommen att kommentera! Andra också förståss!

Puss och godnatt ^^

P.s hitta denna låt som länk på linus bdb, thx! Gillar den massor och den spelas flitigt (: sorglig dock, om man läser till vilka den är tillägnad...



Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappy :DDDDD // Onsdag 18 mars

Är man sjuk har man mkt extra tid! haha, så pilla lite på bloggen :) okeej, ändra bara lite färger o fixa lite annat meen ska någon gång läsa mig in på designadinblogg bloggen och fixa till det! ;D

Vad tycks nu då? Bättre förut lr nu? :) Försökte lägga upp en före bild men det funka inte, får hoppas ni har bra minne ;)

Tänkte annars bara säga att jag är suuuperglaaad :D haha, det var skitkul att spela ikväll! Varken jag lr cissie var särskilt taggade innan men gosh vad fun det var! :DDD Haha, vi fick första målet! sen kontra dom, sen fick dom ett till, seeen gjorde em ett snyggt av tanjas assist! :D Sen fick dom två till,. meen det var jämt o riktigt kul! :)

Alla jobbade skitbra och kedjorna funkade bra, nästan alla iaf och det var fun helt enkelt :) haha, har även konstaterat att jag inte har nån läxa tills imorrn ^^ haha, har först dubbel biologi, borde väl läsa på det men, sen dubbel svenska, sen lärarfri spanska, hål och gympa :) Nicenice! på kvällen är det träning som gäller! :) Me like!
Ska bara bestämma klart kursvalet som ska in imorrn senast (y) så blir allt priima ;D Helgen har jag planer för och det blir braaa :)




     
jag gillar innebandybrudarna, a lot! (y)

Ska uppdatera vad jag sysslat med någon annan dag när jag har tråkigt ^^

Nu ska jag göra något viktigare, meen ni får ju kommenteeera!

Puss & godnatt (;

Kraftlös och irriterad över denna oplanerade incident..., 17.mars

Klockan är 11.13 och detta är mitt 113de inlägg, haha. Ja den stora frågan nu lyder väl: hur jag har tid att sitta här? Jo det är så att jag åkt på och blivit sjuk igen,.. inget jättefarligt men näsan är täppt, har ont i huvudet, ingen hosta men tror bestämt att jag har feber och det resulterade i att jag ringde pappa och bad han sjukanmäla mig. Så min plan var att ligga i sängen och sova bort allt skit och vakna piggare o friskare men hah, lycka till när man bor i lägenhet vid en utfart. Satan! Aldrig får man sova här inte -.-


Borde plugga lr annat konstruktivt då kanske men det är jag inte pepp på. Har missat spanskan med verbprovet  o ena nästan hela finskan också eftersom klassen nu har lunch! Borde själv kanske äta lite mer också,. hmmm.. Menmen, missar tyskan o slutet på filmen, hah när tyskan äntligen är slapp så missar ja ju den, typiskt. Vi ser på Goodbye Lenin och den är rätt bra faktiskt :) Så vill ju se slutet också, nån som råkar ha den? Kanske statsbibban har den? hmm, värt att undersöka, när jag mår bättre då alltså... Fast att kika på en film är ingen dum idé (y) meen alla jag har istan har jag sett många gånger redan, suck. Sen missar jag en biologi o sen info timmen, borde gått ti studiehandledaren idag också, skiit.

Denna sjukdag var inget bra alls, fast sku jag ha släpat mig ti skolan sku ja varit sjuk imorrn istället säkert. Min kropp behöver vila helt enkelt, så är det bara. Var ju på träning igår också, det gick käpp rätt åt helvete!!! Usch, har nog inte känt mig så värdelös på en träning som igår,.. Har match på onsdag igen, undrar hur det går.. Aja, åkte dit me emma,em, tanja o hanna iaf så de piggade upp humöret på vägen hem sen iaf (:


Funderar seriöst på att kanske starta en ny blogg med okänt namn, haha så att jag har koll på vem som läser den nästan iaf ;P Får se lite,. Kom just på att jag har nyponsoppa så ska laga det snart och sen försöka sova en stund till (Y) :D Ikväll har jag inga planer iaf så ska ta reda på allt jag missat och fixa det,.. Biologi anteckningar måste jag fixa också,. Aja, det är morgondagens bekymmer :)

Tror inte jag uppdaterade mer än till den 11 februari? och idag är det den 17 mars!, hehe. Vet inte om det är värt att göra det heller? För vem bryr sig ändå liksom? Ska jag dra det kort ändå? Ja, så får det blir :)

12 februari

Idag skrev jag sista provet för denna period, sköööönt! :D
Igår hade vi match då o det gick inget vidare, o jag var på duktigt dåligt humör. Meen Emma o Dans snygga fall över sargen hjälpte rätt mkt ;D haha ojoj :p

Efter skolan sku ja hitta mina byxor som jag glömde i gymnastiksalen igår men förgäves :/

Sen va ja ti ams o ska få högre studiestöd nu o sen hem o diska, nu snart ska ja packa ihop det sista o sen ta bussen ti sund o packa, sen middag, packa, träning o stan igen (:

13 februari

Hujlas födelsedag! Grattisgrattis! :D Måste till skolan ti 9 fast jag inte hade prov, hade bild o vi gick på arkitektur vandring ^^ Okej, det var faktiskt lite roligare än jag förväntat mig men super kallt!!! :S
Efter skolan gick jag ner ti hamnen där familjen plockade upp mig, vi tog båten till Åbo där vi sov i syrrans o Eves lägenhet :)

14 febuari

Vi steg upp sjuukt tidigt men ja var pigg trots att jag inte kunde sovit mkt eftersom jag delade bäddsoffan med min bror och han kunde förbanna inte ligga stilla!!
Dagen gick åt till att än en gång köra upp från Åbo till Vasa, meen nu var det iaf bra väder och sjuuukt mkt snöö! Härligt! :D Och brorsan hade med sin bärbara dvd så tiden gick mkt snabbt faktiskt! Vi stannade vid tomaten i närpes o fika och sen blev det raka vägen upp till mormor :) Som bjööd på mera att äta, sen fick vi bråttom att duscha allihopa och sen bar det av till Korsholmskyrka där kusin Kela o Calle sku gifta siig! :)

Bröllopet var fint och det var festen inne i Vasa också , maten var sådär men övrigt mycket trevligt! Men har man varit uppe sen 7 på morgonen är man inte särskilt pigg , så vi åkte relativt tidigt :/. Ska infoga bilder senare! Promise! :)

15 februari

AAaaaah, en efterlängtad sovmorgon! Eller ja, sover man hos mormor ska man upp senast vid 10 o äta frukost ^^ menmen, sen gick vi på promenad o det var riktigt skönt och uppfriskande :) Resten av dagen slöade vi och spelade kort med mommo o sånt :) På kvällen sen skjussade jag o mamma in Sofi till tågstationen, eftersom hon inte kunde ta ledigt och komma me o skida :/

16 februari

Vi steg upp vid 9, åt och packade o gav oss sedan iväg moot skidorten, Simpsiö där vi skulle skida :p
Det var inte särskilt långt från mormor att åka dit så vi var framme vid 1tiden ungefär, meen guuuud vad kallt!!! :S -15 grader! Herregud, höll på att dö i mina jeans när vi steg ur bilden första gången. Vi hitta iaf vår stuga rätt snabbt och sedan åkte vi ut på en längdtur, men det var så jäkla kallt så vi var bara ute en timme ungefär. Och pappa hade knappt vallat mina skidor så det gick duktigt trööögt o hade inte heller nå fäste så måste anstränga mig i minsta lilla backe, jobbigt.

Nån timme senare åkte jag o pappa in till den närliggande staden Lappo, en mycket liten stad som kunde varit mariehamn om folket pratat svenska och om man skulle sett vattnet, hah. Vi åkte och tanka och handla mat, finnarna tittade snett på oss för att vi prata svenska o jag hade god lust att säga nått åt idioterna men jag lät bli (:

När vi sen kom tillbaks ti stugan hade mamma lagat mat och vi åt o sen fixade jag efterrätt och sen kollade vi på fotboll på tv ^^ Ja vår stuga var riktigt fin och modern o tvn hade en massa kanaler (y) En sportkanal då också som mest visade fotboll till min brors stora lycka -.- Senare kollade vi på film och sen sov vi :)



Mera update kommer säkert senare! Nu ska jag laga nyponsoppa och sen kika på nån film och försöka sova :)

Oops I did it again...

Jepp än en gång har jag varit skit usel på att uppdatera, och ja, jag har tappat gnistan om man säger så. I början tyckte jag att det var skitkul att skriva, men slött om bara vad jag gjort, tyckte jag. Så jag skrev ner lite mer tankar och funderingar, och det kändes bra, men tyvärr så blev det inte så lyckat, när folk jag vet knappt hanterar internet fick reda på vad jag skrivit.

Så antingen gör jag bloggen personlig, dvs gör att man behöver lösen, lr så skriver jag bara slött om vad jag gjort. Detta var min personliga blogg där jag kunde ventilera mina tankar och funderingar, skriva ner vad jag gjort och titta tillbaka. Jag ska göra ett nytt försök, men blir det också förstört så får jag se vad som händer...

En kort resumé då, har ju inte skrivit sen min födelsedag så lite att göra har jag :)

7 februari


Selindas födelsedag idag! Jag firade dagen med att stiga upp alldeles för tidigt än vad min kropp klarar av, iaf för tidigt för att spela fiol, men har man nått att göra så, jag då gör man väl det då. Jag messade Jeffe och fick medhåll av att detta var för tidigt för vårt eget bästa ^^  Men vi tog oss båda dit för att öva i 2h innan det var dags för lunch, en paus och senare mera fiol. Vi höll på hela dagen och min rygg var inte med på noterna så jag hade oerhört ont :/

Vid middagstid som bestod av otroligt het soppa som fick mina händer att kännas som om de brann var min rygg en otrolig plåga och jag visste inte om jag skulle överleva konserten. Vid den tiden hade även Jeffe övergivit mig (läs åkt på jobb) och jag var ensam kvar (läs med alla utom Jeffe) hah. Nä men seriöst, utan Jeffe är det inte kul på dessa övningar, visst jag hade syrran med men ja, näe Jeffe är en speciell person som lättar upp stämningen på ett sätt som bara hon kan (:

Jag överlevde iaf konserten, hur plågsamt det än var och alla låtar förutom den sista gick bra, men jag är inte pigg på att spela fiol längre, inte alls. Det enda som var kul var att sitta bredvid Katja och skratta sig genom övningarna, nä inte riktigt helt men nära nog. Nu sedan detta år har vi blivit omplacerade och jag sitter med en som går i 7an, inget fel på henne men det har definitivt ändrat stämningen på det hela, totalt.

Nog om det, när vi äntligen kom hem hade jag fruktansvärt ont i ryggen och gick och lade mig nästan direkt, så ont hade jag.,,..


8 februari

idag var dagen jag skulle ha mitt efterlängtade släktkalas, *host* nä men alltså det var trevligt :) Jag fick en massa fina grejjer, jag tog nån bild som jag kan lägga upp senare :D Det var iaf en massa folk här och Tilda (4) och Emma (nästan 9) hade skitkul tillsammans trots åldersskillnaden :) Så sweet o se :`) , både är ensam barn så dom har lite gemensamt och deras pappor jobbar på samma ställe men dom har inte träffats innan (:

Det var alltså full rulle hela dagen och när de sista gästerna åkt fick vi bråttom eftersom vi skulle vara på middag kl 4 i Ghs. Heh vi kom då lite sent men det gjorde inte mkt (: Det var julles klass som hade middag och de hade thai tema och maten var jättegod! :D Lite mkt thai denna helg kanske men äh, me like! :)

Hade ett trevligt samtal med carro på msn på kvällen och I miss her, det är faktiskt lite sorligt hur mkt skolbyten, pojkvänner och annat kan ställa till med relationer :/

9 februari


Annicas day! Grattisgrattis! :D Förövrigt var det en okej skoldag, jag skrev engelska prov och det kändes bra! Fast det gjorde det efter jag skrivit det första provet också... Sen hade jag en massa dötid innan det var dags för dubbeltimme tyska. Det som var mest synd var att det var en fin dag och solen sken :/ Jisses jag låter som en medelålders kärring som satt inne på kontoret eftersom hon valt så dåligt yrke, hah patetiskt...

Efter skolan var planen att plugga på tyskan men det blev inte mkt av den varan.. Sen åkte jag på träning och vi var utan tränare,. träningen var mest underlig och ja, det märktes att det var en massa bort, typ då Nicke, Jenny och Emma. Heh ja det är nyckelpersoner för en bra träning! :)

På kvällen sen hade jag inget annat val än att plugga, det gick sådär och slutligen gav jag upp och gick lade mig.

10 februari

domedagen för tyskan, provet gick bättre än väntat även fast det var otroligt långt och även en uppsats skulle skrivas, i vanlig ordning... suck -.- Nåja, efter provet var det ännu en lång väntan på lektionen efter som var tio i 1!!! jepp man hade skrivit klart provet vid halv 10 och sen en lång väntan, en håltimme och sen en mattetimme och en bild timme -.- Snacka om slöseri med dagtid iaf...

Jag överlevde matten och hade sen bild, jag lyckades göra klart mitt hopplösa konstverk som ska föreställa en staty men liknar mer en fontän eftersom jag fick den idén, suck. Jag kommer säkert få dåligt i denna kurs som jag faktiskt ansträngt mig i, suck. Anstränger man sig inte,får man dåligt, lr ibland oväntande bra, anstränger man sig och förväntar sig ett bra resultat, ja då kan det gå skitdåligt ändå. Jag förstår mig inte på detta o har ibland god lust att hoppa av, men det lär jag nog inte göra. Av olika skäl och här kommer en av mina underbara listor! :D

1) jag har åtminstone 2 kusiner, en syster, några småkusiner som klarat detta + en massa andra människor då.
2) Jag brukar inte ge upp så lätt, har jag intalat mig att göra nått, har jag bestämt mig för det så krävs det mkt för att få mig att ge upp.
3) jag gillar egentligen skolan, bara inte läxorna och proven ^^
4) jag skulle inte vilja gå i en annan klass, gillar 1F för mkt :)
5) bättre lärare än dan & dan får man leta efter, och smulle förståss ^^

Ja, där har vi alla 5 skäl, svart på vitt varför jag inte kommer att hoppa av, så ingen behöver oroa sig mer, hah som om nån annan än jag ens tänker tanken. Hoho, detta är nog patetiskt och jag hoppas egentligen att ingen läser det här, även fast jag älskar kommentarer, men tänka sig. Det kan ju vara så att jag totalt skämmer ut mig genom denna blogg också, men skit samma, det här är faktiskt min blogg och jag skriver från mitt hjärta, punkt.

11 februari


Volleyboll dagen, vi hade höga förväntningar, vi var laddade och redo men dagen börjar lite smått kaosartad när Amanda försover sig och vi får tröjorna (som ännu ej var skrivna) exakt kl 8. Efter det var avklarat är nästa steg att börja spela, helt ouppvärmda och nervösa möter vi 1d. Vi vinner ganska överlägset första set men sedan tappar laget fokus, vi förlorar många bollar pga slarv och motståndarna vinner nästa set och vi står inför ett avgörande sista set, som vi olyckligtvis förlorar och humöret är nere hos de flesta, inte minst hos Dan.

Dystra ser vi på följande matcher och sedan är det vår tur igen. Vi vinner första set, och sen kämpar vi tappert (även jag var på plan denna match, hehe) och vi vinner två raka! Hur underbart som helst och lyckan är enorm, haha man kunde lätt tro att vi vunnit hela skiten så glada som vi var. :D Jag gillar min klass, vi är ledsna tillsammans, vi är glada tillsammans och vi håller ihop!

Synd bara att det inte räckte så långt detta år, vi fick sedan se finalen mellan ettorna och kunde lätt se att vi nog inte heller haft någon chans mot 1c med Anna (spelar i åländska volleylaget som spelar i Allsvenskan) och även Verneri, även han spelar i högsta serien! Så vi skulle nog blivit krossade av deras smashar också, precis som 1d blev.

Sedan var det dags att byta om och gå på lektion, mkt trisst. Men hade en lärarlös första timme så vi snacka bara, sen kom vikarien o vi räkna väl lite smått o sen efter lunchen skulle vi haft bild men då stod det på tavlan att vi fick jobba själva så vi strunta i det o gick o kolla på volley istället (Y) :D Som vi gjorde resten av dagen me ;p

Av ettorna var 1c med allsvenska spelarna Anna o Verneri o av 2orna var det 2d?! tror jag o sen 3g. Semifinalerna blev framröstade och 1c spelade mot 3g o 2orna mot lärarna. Matchen 1c-3g var sjukt spännande och rolig o alla hejjade vi på 1orna ;D Meen tyvärr så vann 3orna som sen fick möta lärarna i finalen som LÄRARNA vann! :O Det är nämligen så att 3g vann när dom gick i 1an o 2an men iår var dom väl för kaxiga ;D haha meenmeen.  Jo vi såg på en teater före också som teatergruppen satt ihop själva :P

 
Dan´s angels!

Och såhär snygga var vi i våra sponsrade tröjjor! ;D



Efter skolan var det sen hem o plugga lite och så kollade jag på alla bilder jag fick av ted (: Shiiit hur man sååg ut :O och vad tilda var liten :O ^^ men har dom bilderna på skivan då men denna från Gambia har jag :)


Killen var ca10månader tror jag :), hans mamma är med på bilden o sen Tilda då :) <3 Saknar Gambia!!


På kvällen sen var det match mot Gib o vi förlora,.. , sen gjorde jag inte så mkt mer än pluggade o åt glass resten av kvällen ;D

Ska till alla (läs typ 2) min gamla läsaren stoooora förtjusning fortsätta uppdatera! (till en av mina läsares stora förtjusning så har jag bestämt att göra några inlägg istället för ett lååångt) 

 har även kommit fram till att blogga, ja det är för mig ett jäklar bra sätt att få ordning på sina tankar o även nått att blicka tillbaka till när livet går trögt :)


RSS 2.0