Majmaj måne ^^, Krisithimmelfärdslov!

En av orsakerna till varför ja inte kunde ta ledigt o fara o fira casper var ju också för att det var provperiod, dock årets sista men såå tungt! Fanns ingen lust alls att orka läsa, så de flesta proven gick på skit (lr ja, sämre än va ja velat ha i dom iaf) förutom rellan som ja trodde gick åt helvete eftersom ja läst så lite pga skoltrötthet o möte kvällen innan, meen ja fick 9a i det :D haha, så det var positivt o kul :) Lovet som följde, nämligen kristihimmelfärdslovet var efterlängtat och välbehövt och det firades i Åbo med systeryster, mamma o delvis ida o matilda :) Dock hade jag prov som väntade efteråt också -.-

Krisihimmelfärdslovet!

i onsdags var jag hemma med syrran o chilla bara, på torsdagen tog vi o mamma båten till åbo, o när vi kom dit mötte vi ida på torget :) Vi tog bussen ut till nummi o satt o snackade o drack te. På fredagen steg vi upp tidigt för att fara till arken där vi träffa matilda, vi gick runt där o kolla o sen fikade vi inne istan,, seen var det dags för shopping! Jag hittade ett linne till avslutningen på halonen o sen blev det en massa till, hihi meen mamma betala det mesta (y) vi köpte så mkt så att vi lyckades tappa bort en kassa med min en tröja -.- suck,.

Senare åt vi middag på rosso (y) o sen efter en tur till gina som inte blev så lyckad för mammas plånbok där ja tom köpte en klänning! :O haha så tog vi bussen till nummi o sov nån timme för att sen ta bussen till hamnen o möta upp ida o matilda o ta båten hem igen,..

Middag på rosso, åt skitgod pannpizza :D


Det var duktigt segt meen vi var så trötta, spec matilda så vi var lättroade, vi åt club sandwich o sen en tur till tax-freen såklart där ja o mamma hade en lång diskussion om vin med nån snubbe :S Ja, sen var det bara en timme kvar o den gick långsamt,.som alltid..

Meen sen när vi väntade på att stiga av så var det nån som fått i sig liiite för mkt o roade oss , haha


detta är då vad jag köpte, det syns inte alls vilken som är min favoritfärg va!? ;D


Väl på Åland så spööregnade det! -.- men vi åkte in ti stan me ida o därifrån hem sen o när vi kom hem så öste det ner o sku ja inte varit så trött som jag var så hade jag legat vaken pga regnet,hah meen ja somnade fort ;)

Lördagen sov jag till 1 o resten av dagen tog jag det lugnt, såg på fantomen på operan på tv o den var rätt bra faktiskt (y) Sen kunde ja inte sova pga att det är så förbannat ljust ute :S Låg vaken till halv 4 -.- meen var ändå inte så trött idag konstigt nog :p

Steg upp vid 10 åt o städade övervåningen, sen duscha ja o åkte till julle på konfirmationskaffe (y) där var ja till lite för 3 då mamma hämta mig o cissie o vi åkte på korpträning :)
Sen åkte ja hem me henne, duschade o så kom våra middagsgäster som åkte precis :p så har haft fullt upp hela dagen o sku då borda plugga finska nu då, suck, meen har inte lust att tappa betyget heller så måst väl -.- Sover i sund inatt så mamma kan hjälpa mig (A) :)

Vi hade som sagt middagsgäster, på bilden:

 
Mamma, mammas kusin maria, marias särbo, mammas morbrors fru Maja, mammas morbror Erik och pappa :)


Även marias särbos barn var med :) längst till höger är brorsan :p

Är dålig på namn märker ja för jag kommer inte ihåg vad dom heter när ja skriver såhär ^^

Men iaf, ett bra o roligt lov dock alltför lite plugg men så blir det ju alltid ändå ;D


// Simma lugnt så kommer fortsättning följer inom kort! :D

Än lever jag :p, 8-13 maj

Tjenare!

Nu har det gått ett bra tag sen jag skrev sist, mer än en månad t.o.m. Mycket har hänt, både bra och dåliga saker. För att kort sammanfatta de viktigaste som hänt sen den 4 maj, då jag sist publicerade ett inlägg så börjar jag med fredagen den 8.

Den 8 maj är ingen vanlig dag för det är Linas födelsedag! :D Så vi var dit på kvällen och åt tårta och bullar och såg på hockey :) Kim, som alltid hejjar på fel lag och jag hade våra tvister, som alltid och lina var, som alltid neutral. Och så var brorsan med också :P haha , nå kul var det iaf :) I dags läget kommer jag dock inte ihåg vilka som spelade och om det var rätt lr fel lag som vann ;D

Här är då en bild på födelsedagsbarnet :), inte så ny bild men den duger :D Hon fyllde för övrigt 16 år :)

bilden är från midsommarhelgen -06 ;D

9 maj

Dagen efter var vi inbjudna på nyöppnade av Ålands fotografiska museum, så vi cykla dit helt enkelt ;D Jag, mamma och pappa, eftersom Svante var o spelade fotboll o Sofi var i Åbo, som vanligt :p


Olle själv höll tal :)

Dom hade rustat upp mkt fint i de gamla slöjdsalarna från hantverksskolans gamla tid :p vi fick även korv med bröd och bullar och kakor att äta ;D


Bolla sku klippa av snöret och sen var museet öppnat! :)

På kvällen grilla vi för första gången hemma :p

Senare på kvällen blev det bara chill :)

10 maj,  Mors dag! <3

Idag var det morsdag, så dagen började jag med att göra ett kort ^^ o slå in mammas present :) Och fick ett ljus :D Senare på dagen gick vi hem till fammo där hela släkten samlats, så som det brukar vara :)


<3

Vi ringde även mommo och gratta henne under dagen :)

Därefter kom tess o tilda hem till oss en stund och sen senare åkte vi alla till golfbollen och åt :D Och det var inte bara vi som bestämt det, för där var åsa, bror-åke o regina också ;D haha men så kan det gå :)

Maten var iaf supergod och senare delen av dagen pluggade jag, provperioden var på inkommande!



Måndagen var en vanlig skoldag och sedan på tisdagen så hade vi nog årets roligaste gympa timme, nämligen BEAACHRUBY!!! :D Det var relativt jämnt förutom att mitt lag saknade försvar, eftersom vissa ansåg att det går nog bra att vi kör hur som helst, suck det funkar aldrig.,.. menmen, kul var det iaf :)

13 maj, Caspers födelsedag!

Hipp, hipp hurra! :D Idag var det Caspers 1års dag! :)
Dessvärre kunde jag inte fara och gratta honom, men jag skickade presenter med faster och messade med Ulrika under dagen och fick hälsningar om att han gillat presenterna, (y) :)



Solstrålen, ca 11 månder gammal :) <3



Casper får avsluta, för dagen. Nu är klockan halv 1 och jag har gått och lagt mig mkt sent på den senaste tiden så jag ska gå och göra det nu, fortsätter förhoppningsvis imorrn :)

men nu vet ni iaf om att jag lever!, haha

tjingeling!

RSS 2.0