Back for good? 11 december

Tjooooooooo!

Som ni kanske märkt, eller iaf min syster märkt så har jag:

1. Börjat uppdatera!
2. Fixat min header, heeelt själv ;)

Vad menar du med att bara nästan btw?!

Iaf, så har mitt liv under hösten varit minst sagt stressigt, emellanåt alldeles underbart, för att sedan gå över till ett totalt upp och nervänt liv. Mycket har alltså hänt, både bra och dåliga saker. En sak är iaf säker, what doesn´t kill you makes you stronger! Stämmer än en gång in på mig, skulle det inte vara såå många ord kanske jag sku tatuera in det ;p

Skämt och sido, jag har iaf än en gång fått veta vilka som verkligen är mina vänner, som finns där när jag har det svårt. Vilket är något jag vunnit på den hela skiten.

I dagsläget har jag iaf kommit förbi den tyngsta vägen och jag är snart upp till "normalläge" igen. Höstterminen är på sluttampen och har bara 1 vecka kvar nu! Uuuuuunderbaaaart! Jullovet ska spenderas lugnt, med familjen, vänner och sist men inte minst ska jag spela innebandy igen :D:D:D Ska va me i åländska cupen o se hur det går, hoppas på det bästa såklart! (Y)

Idag då, är det NETTES födelsedag! (http://neettee.blogg.se) hela 18år! Och gissa om denna dag varit efterlängtad?? :)

                                                                  Stort grattis min vän! :) <3

Såå om några timmar ska jag först via sello, fixa det sista på presenten ^^, och sen ska vi bege oss till skillnadsgatan o fira födelsedagsbarnet :)

Men det blir inte så sent, dom där myndiga! (dvs alla förutom jag, sello jojji tror jag ^^,) Sku ju dra ut sen så då drar vi hem :D Sello har match imorrn o jag måst plugga! Har hissa på måndag och det vill jag få bra i!

Idag var det förövrigt luciafirande i skolan och sen skrev jag matteprov, som gick mycket bättre än vad jag trodde att det sku gå :D meen ska väl inte ropa hej än, meen det kändes bra iaf (y) Alltid nått! ^^,

Nu är klockan snart 16, ska hinna duscha, fixa mig o packa alla grejjor som vi behöver för att fixa presenten riktigt fiiin ^^,

Men att, en kort check up, vem kommer läsa om jag fortsätter uppdatera?? :)
Och förövrigt, vad ger man i julklapp åt en pappa som har allt???? :S :o


Ha en trevlig fredag! Det ska jag ha ;)

// HBL

Härliga sommardagar! 5.7-12.7

5 juli



Efter öspelen hade jag en relativt lugn vecka :) Den invigdes med en låång sovmorgon och sen på kvällen var jag o jobba på mitt livs första IFK-match! Vad jag minns så gick det väl rätt bra, det vara lugnt och allt gick bra tills pausvilan kom! Då jävlar sku folk handla! Det var stressigt men det gick nog barabra ändå :p Kul var det! Även Frida, min öspels kompanjon jobbade så det var kul :)

När jag kom hem tog jag mig faktiskt ut på en joggingtur! Bara skogsrondellen dock, men ändå (y) Jag sprang utan knästöd så den passade alldeles lagom :)

6 juli

Idag passade jag Tilda, från 07.00 imorrn :o till 15.30 ungefär, jag var liiiite trött på kvällen vill jag lova ^^, Så denna dag blev rätt lugn! :) För övrigt så var det Linnéas 20-års dag idag också! :D

7-8 juli

flera lugna dagar passerade :) Den 7:de var det förövrigt Bodils födelsedag! :)



Hade även korpträning en av dessa dagar :)

9 juli

Idag var det Emmas & Åsas födelsedag! Och vi hade även korpmatch! Dagen var lugn men sen på kvälle så åkte jag först en hastig sväng till Åsa på kalas och sen vidare till Gölby och därifrån med Jeffe till Nabben för att spela korp!
Det hade regnat i princip hela dagen men på kvällen höll det iaf upp, men det var blött och grisigt istället! Så bollen fastna och passningarna kom inte fram, meen det var en upplevelse det också! Vi förlora dock matchen, mycket p.g.a svagt spel av vår förste målvakt som dock senare byttes ut och då gick det mycket bättre! (y)



10 juli

Denna dag begav jag mig från sundsskogarna för att uträtta en massa ärenden i staden, lite olika saker som behövdes köpa inför träningslägret etc, sen fikade jag med Sello och sen åt jag lunch på dinos med jenny (http://jennysynnove.blogg.se) :D

När jag sen kom hem ringde faster och undrade om jag hade lust att vara med Casper en stund, såå jag bytte om och gick dit :) Efter nån timme kom Ted & Ulrika hem och så blev det en massa snack och planering (y), gick hem vid 8 o åt middag och resten av kvällen tog jag det bara lugnt :)

Förresten var det även Ulrikas födelsedag idag! :D


Födelsedagsbarnet Ulrika och Casper! :)

11 juli

Idag ordnade SUF auktion och jag var då såklart på plats! :) Det kom rätt mycket folk, det var en varm sommardag och humöret verkade vara på topp hos alla (Y) :D Det kändes som riktig sommar helt enkelt! Jag blev stationerad inne i cafét och det var helt ok, lite slött emellanåt men, det kom ju rätt många bekanta förbi så det var trevligt :)
Även icke sundsbor hade ju letat sig dit, Carro & Nicke, Smulle och Robin H från klassen t.ex, skojj! :D

Mot slutet hamnade jag även ut på kärran och där var det livat med Grönback ;D Han sku även ha mig att föra ordet ett tag xD haha en riktigt kul dag! :) Själv ropade jag, lr rättare sagt mamma in en massa fina blåa saker ^^, haha jag och heljä upptäckte att vi båda gilla samma sorts saker, blåååååa ;D haha det var en kul dag! På kvällen var jag helt slut så jag blev bara hemma :)



12 juli

Idag var det meningen att hela familjen skulle varit till stugan men jag valde att stanna hemma och packa istället, inför sommarens äventyr som jag och Cissie skull fara på dagen efter, nämligen:



hur det gick berättar jag om i nästa inlägg! :)

// Simma lugnt i vinterkylan!

,, HBL!


Barnvakt & Öspelsbilder! :) 1-4.9 2009

1 juli

Under öspelsveckan passade jag även busungen Tilda enhel del! :)


och självklart drog vi med badkrukan svante när det var dags för att simma! :)



:)


det var en fin dag :) gillar Sund ibland, en hel strand för sig själv! :D

2 juli

Tidigare denna dag jobbade jag o senare var jag på volley med sello! Kvällen tillbringade vi på stan med norrmän och även på insidan av området ^^,


Lilla jag slapp ju in i tältet också (A) ^^,


^^,


Emilia o Arnold tror jag det är som står bredvid henne :)

3 juli

dagen tillbringades i Sund och sen jobbade jag 20-24 på WHA och sedan blev det staden ^^, detta var norrmännen sista kväll också så det blev ett avsked också!


Arnold på torggatan, by night ^^,


vi träffade på fnissa, och hon var happyface :DDDD


Citat av Melissa: Åh en norrman, han måst jag ha kort på" 
haha såå då blev det att även jag tog kort på thomas :) en mycket trevlig prick!


och denna kväll avslutades med en vacker pose a la fnissa ^^,
Kul kväll!

4 juli

Dagen alla fruktat, avslutningsdagen! Denna dagen var den enda jag var glad att innebandyn ej var med och att jag inte hade någon större roll i det hela. För är det något jag avskyr så är det avsked! Det spelar ingen roll om man bara känt någon nån dag lr nån vecka. Jag hatar det ändå!
Så det var skönt att jag inte lärt känna någon så bra (:

iaf, jag jobbade mitt sista skift för öspelens del. det var fottisfinal :) ooooooch Åland vann! :D

Senare väntade öspels avslutning som enligt mig var en katastrof, invigningen var lyckad men inte avslutningsceremonin. Och så regnade det, det visade liksom att vädret också var ledset att alla sku åka ^^, Det gjorde det nog mycket enklare för många att packa o inte va lika ledsna tror jag bestämt! (:

iaf, har bilder även från denna kväll! Efter jobbet, som slutade vid 5-6 tror jag. Så åkte jag till faster och torka mig lite, det regnade och jag körde moppe!!! Jaa o sen drog jag ner på stan för att träffa emilia, vi sku se avslutningen tsms, meen hittade inte henne o min tele var död. Meen hittade iaf Elin & Johanna som jag stod o tittade på spektaklet med! :)

Senare åkte jag dyblöt hem till sello och sen drog vi ut på stan vid 22-tiden då regnet sluta. Drog runt överallt och hängde med ålänningar, meen inte mig emot! :) Detta var också en najs kväll! denna lr den vi träffa andersson & C:o var lätt bäst! :D

Överlag alltså en lyckad vecka, jag kan inte klaga. Fick ju även ett extra sommarjobb på köpet. Dagen efter, den 5 jobbade jag min första IFK match, och många fler blev det och ännu fler kommer det att bli! :) Men jag gillar´t. Cash är alltid bra :D
  

jag tyckte inte det passade att ha avslutningen i stadshusbacken, visst fint med grön o skön natur meen det var dåligt organiserat såå det var synd med tanke på att invigningen var bra :)


tappra deltagare :)


:)


Som definitiv avslutning var det senare på kvällen fyrverkerier! :D


Lyckades för en gångs skull få några rakteter att fastna på bild ^^,


:)

Efter fyrverkerierna gick vi o träffa Måns, Boijer o C:o, vi drog runt på stan, främst vid Bp stod o snacka o bara chilla, kvällen blev riktigt lyckad! :D


träffade en kille vid namn Robin, han hade en kul kväll, meen en tung morgon ^^,


Emilia, Boijer, Joel & Sello :)


Simon :)


Kim :)


Måns :)


(Linus), Simon och Boijer ;p


haha, måns, robin o joel ;p


Fottistöntarna Boijer o simon igen ;p


Denna lite smått mysko bild på simon får avsluta! :)


= Öspelen var fantastiskt roligt! :D Fast det skulle såklart varit roligare om innebandy var med ^^,


RSS 2.0